• Become a Premium Member for $25/year with no ads to improve your community experience.

Use the following command in Terminal and export it as Text.

sudo kextcache -i/


Also, what cable are you using for Display?

~ ❯ sudo kextcache -i/ Executing: /usr/bin/kmutil install --volume-root / --check-rebuild rebuilding local auxiliary collection kmutil done

I'm using DP cables on both of my monitors.
The issue appears also on both monitors.
 
~ ❯ sudo kextcache -i/ Executing: /usr/bin/kmutil install --volume-root / --check-rebuild rebuilding local auxiliary collection kmutil done

I'm using DP cables on both of my monitors.
The issue appears also on both monitors.
Your configuration is not as per the guide.
 
Your configuration is not as per the guide.
Whis Guide are you referring to?
The guild from the first page is fully implemented as the only thing it points to is to set "agdpmod=pikera".
 
Whis Guide are you referring to?
The guild from the first page is fully implemented as the only thing it points to is to set "agdpmod=pikera".
That guide is just for enabling the mentioned GPUs. Not the whole configuration.

Here are the following issues.


- Switch to SSDT-PLUG from OC package
- Enable SetupVirtualMap
- Delete the Device Properties
- Set Arch to Any in Kernel
- Fix the kexts sorting order as per the guide
- Enable AppleXcpmCfgLock
- Enable PowerTimeoutKernelPanic
- Set KernelArch to Any
- Disable Kernel Patches
- Set Secure Boot to Optional
- Enable IgnoreInvalidFlexRatio
- Fix sorting order for drivers as per the guide
 
I just bought my new GPU, upgrade from my Vega 64.
I'm experiencing this issue where my new GPU is not recognized and I get the generic video card settings with 7Mb of memory instead of 16Gb.
1651901827027.png

Please help
 
I just bought my new GPU, upgrade from my Vega 64.
I'm experiencing this issue where my new GPU is not recognized and I get the generic video card settings with 7Mb of memory instead of 16Gb.
View attachment 4275

Please help
Your profile indicates that you're using GIGABYTE RX VEGA 64. What GPU you have upgraded to?

You will need to update your system to 11.4 or later for utilizing the card. The requirements has already been mentioned in the first post.
 
Your profile indicates that you're using GIGABYTE RX VEGA 64. What GPU you have upgraded to?
Wow, sorry, completely missed to provide this crucial piece of information ;)
It is Sapphire Radeon RX 6800 XT - 16Gb version.
I'm also using an OpenCore version 0.6.8, hopefully this is ok.

Thank you
 
Wow, sorry, completely missed to provide this crucial piece of information ;)
It is Sapphire Radeon RX 6800 XT - 16Gb version.
I'm also using an OpenCore version 0.6.8, hopefully this is ok.

Thank you
Provide your PR files to check further.
 
Hi,

Do you have any youtube video how to enable Radeon RX 6650XT on Asus z670 Monterey mac 2.jpeg
 

Forum statistics

Threads
1,483
Messages
14,105
Members
21,284
Latest member
Incanca