Reboot Loop after install?

Assyua

New member
Joined
Mar 22, 2021
Motherboard
Asus
CPU
Kaby Lake - I3 7100
Graphics
Intel HD Graphics 620
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Hi guys,
I've followed the entire OpenCore Install guide (Link).
I succesfully managed to boot from the USB, i even went as far as coming to the
utilities "app" from Apple itself.
So i clicked on install MacOS Big Sur and it was installing just fine.
It would take pretty long to install so i went for a shower.
When i came back, the laptop just kept rebooting and i can't manage to get to this
Apple utilities "app" anymore, even after formatting the USB and replacing MacOS Big Sur and the EFI folder.

Can anyone help me to figure out what went wrong, or even better, help me to fix this?

I added the log file that was created in the EFI folder while rebooting.
The laptop i'm using is a Asus Ux-430-Ua with the following specs:
CPU: I3 7100U, kaby lake.
GPU: Intel HD graphics 620
 

Attachments

  • opencore-2021-03-22-211707.txt
    256 KB · Views: 233

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
Supermicro X11SPA-T
CPU
Intel Xeon W-3275 28 Core
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi guys,
I've followed the entire OpenCore Install guide (Link).
I succesfully managed to boot from the USB, i even went as far as coming to the
utilities "app" from Apple itself.
So i clicked on install MacOS Big Sur and it was installing just fine.
It would take pretty long to install so i went for a shower.
When i came back, the laptop just kept rebooting and i can't manage to get to this
Apple utilities "app" anymore, even after formatting the USB and replacing MacOS Big Sur and the EFI folder.

Can anyone help me to figure out what went wrong, or even better, help me to fix this?

I added the log file that was created in the EFI folder while rebooting.
The laptop i'm using is a Asus Ux-430-Ua with the following specs:
CPU: I3 7100U, kaby lake.
GPU: Intel HD graphics 620
Attach your EFI to check. Make sure to remove the themes.
 

Assyua

New member
Joined
Mar 22, 2021
Motherboard
Asus
CPU
Kaby Lake - I3 7100
Graphics
Intel HD Graphics 620
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
I've done everything according to Dortania.
This is my EFI folder.
 

Attachments

  • EFI.zip
    24.7 MB · Views: 49

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
Supermicro X11SPA-T
CPU
Intel Xeon W-3275 28 Core
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I've done everything according to Dortania.
This is my EFI folder.
The configuration is not as per the guide.

Read here:

 

Forum statistics

Threads
518
Messages
4,939
Members
4,457
Latest member
himsic