hackint1247

New member
Joined
Apr 3, 2020
Motherboard
im not sure
CPU
15 8265u
Graphics
uhd 620
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. Clover (UEFI)
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I've fixed the issue, as well as my audio problem. The two problems I have left are that I cannot change the brightness and I cannot see the battery percentage of my laptop.
please how
 

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
Supermicro X11SPA-T
CPU
Intel Xeon W-3275 28 Core
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS

sukpmp

New member
Joined
Apr 16, 2020
Motherboard
'HP Pavilion Laptop 14-ce0xxx' with board '84B9'
CPU
i5-8250U CPU @ 1.60GHz
Graphics
UHD620
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. Clover (UEFI)
Mobile Phone
  1. Android
Hi, I have followed the guide and I'm still getting the IGPU Graphics drive failed to load on screen but I don't see it in the debug.log. I also see a Applekeystore failed on the screen. The laptop boots to the log in screen and I can log in but it crashes after a few seconds.

I struggled to find any of the options mentioned in the BIOS.
 

Attachments

  • config.plist.zip
    3.5 KB · Views: 94
  • debug.log.zip
    12.1 KB · Views: 94

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
Supermicro X11SPA-T
CPU
Intel Xeon W-3275 28 Core
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi, I have followed the guide and I'm still getting the IGPU Graphics drive failed to load on screen but I don't see it in the debug.log. I also see a Applekeystore failed on the screen. The laptop boots to the log in screen and I can log in but it crashes after a few seconds.

I struggled to find any of the options mentioned in the BIOS.
Incomplete PR files attached.
The configuration is not upto the mark. Start here:
 

sukpmp

New member
Joined
Apr 16, 2020
Motherboard
'HP Pavilion Laptop 14-ce0xxx' with board '84B9'
CPU
i5-8250U CPU @ 1.60GHz
Graphics
UHD620
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. Clover (UEFI)
Mobile Phone
  1. Android
Incomplete PR files attached.
The configuration is not upto the mark. Start here:

OK, I've started from scratch again. I'm getting a lot written to the screen but no debug log in misc directory.
Process is freezing at this point in the screenshot.
 

Attachments

  • Untitled 2.zip
    381.7 KB · Views: 90
  • config.plist.zip
    3.3 KB · Views: 86

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
Supermicro X11SPA-T
CPU
Intel Xeon W-3275 28 Core
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
OK, I've started from scratch again. I'm getting a lot written to the screen but no debug log in misc directory.
Process is freezing at this point in the screenshot.
Enable "change EC0 to EC" patch in your config.plist.
Attach your new EFI.
 

sukpmp

New member
Joined
Apr 16, 2020
Motherboard
'HP Pavilion Laptop 14-ce0xxx' with board '84B9'
CPU
i5-8250U CPU @ 1.60GHz
Graphics
UHD620
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. Clover (UEFI)
Mobile Phone
  1. Android
Enable "change EC0 to EC" patch in your config.plist.
Attach your new EFI.

Made the change - no difference. I am trying to boot rather than get the installer up.

EFI zip attached
I've removed themes and the tools directory to reduce the size.
 

Attachments

  • EFI 3.zip
    1.5 MB · Views: 94

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
Supermicro X11SPA-T
CPU
Intel Xeon W-3275 28 Core
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Made the change - no difference. I am trying to boot rather than get the installer up.

EFI zip attached
I've removed themes and the tools directory to reduce the size.
It's still not upto the mark. Following are the issues.
  • config.plist is corrupted.
  • BIOS directory must be removed.
  • You're using two drivers. Only use AptioMemoryFix-64.efi.

Fix the above issues and attach the new files.
 

sukpmp

New member
Joined
Apr 16, 2020
Motherboard
'HP Pavilion Laptop 14-ce0xxx' with board '84B9'
CPU
i5-8250U CPU @ 1.60GHz
Graphics
UHD620
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. Clover (UEFI)
Mobile Phone
  1. Android
It's still not upto the mark. Following are the issues.
  • config.plist is corrupted.
  • BIOS directory must be removed.
  • You're using two drivers. Only use AptioMemoryFix-64.efi.

Fix the above issues and attach the new files.
In what way is it corrupted? How do I resolve?
I've done the other 2 things and it's still the same.
 

Attachments

  • EFI.zip
    1.4 MB · Views: 100

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
Supermicro X11SPA-T
CPU
Intel Xeon W-3275 28 Core
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
11.0.x
Bootloader
  1. OpenCore
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
In what way is it corrupted? How do I resolve?
I've done the other 2 things and it's still the same.
Remove all the config.plist. Copy the new config.plist again. Make sure you read the Notes.
Attach the new EFI.
Boot using Fake ID and attach a kextcache output.
 

Similar threads

Forum statistics

Threads
516
Messages
4,882
Members
4,419
Latest member
renzolperez